maanantai 9. joulukuuta 2013

The Look of Love by MS Beauty Team

Oman Kauneustiimini ensimmäinen yhteinen kokoelma on nimeltään "The Look of Love". Kuvien tunnelmaan ammensin inspiraatiota rakastumisen koko tunneskaalasta. Kaikki varmasti tietävät sen huumaannuttavan, piinaavaan, jalat alta vievän euforian, mikä rakastumisesat seuraa. Toisinaan se saa pään pilviin, välillä olo tuntuu kuin riivatulta. Mutta yhtä kaikki, rakastuminen on ihanaa!

Oskari kuvasi kokoelman "kansikuvan" työhuoneellamme La la landissa, muut kuvat räpsi Mikko Rasila Asadin Studiolla Helsingin Töölössä. La la landin meikkihuoneessa tehtiin myös kaunistautuminen. Muutamaan tehoneliöihin saatiin hyvin mahtumaan parhaimmillaan 10 ihmistä! ;)

Katja ja lakkasuoja.
Beauty Team työntouhussa.

Malleina toimi neljä eri ikäistä kaunotarta. Parilla heistä oli jonkin verran kokemusta mallina toimimisesta, yksi on korusuunnittelija, ja yksi lifestylebloggaaja! Minä suunnittelin & vision kuvien tunnelman, ja annoin raamit meikeille ja kampauksille. Beauty Team toteutti upeat lookit, itse keskityin kuvauspäivänä lavastukseen ja manikyyreihin! (Kynnet on tämän hetken suuri intohimoni!)

Mystinen Sara.
Maj eteerisenä.




Katriina taituroi Magickpoks-blogin Maj'lle 60-lukuiset, kissamaiset silmänrajaukset, jotka laitettiin tuikkimaan irtokimalteen avulla.

Koko kuvauspäivän kestänyt kiinnitys syntyi eyeliner sealer -nesteellä, jota saa ainakin Make Up Foreverilta, Inglotilta ja Make Up Storelta. Verratkaapa muuten tätä kuvaa koko postauksen aloittaneeseen kuvaan Maj'sta. Ihanasti tuikkii kimallus myös mustavalkokuvassa!

Seuraavan meikin tuikahdus löytyy "kimallekuorrutetuista" irtoripsistä. Niiden tekeminen on tosi helppoa: ripsenkärkien kastaminen ripsiliimaan, ja dippaaminen valitsemaansa kimallesävyyn. Toinen vaihtoehto on sutia liimaa siveltimellä ripsiin, ja tiputella päälle glitteriä. Duo-ripsiliima on ainakin turvallista käyttää silmien lähellä!

Ripsien tuunausta à la Mariela.

Miran mekko oli lainahääpuku Ompelimo Sari Lindellistä.







Katjan päällä oleva tylliunelma on oman hääpukuni alaosa! :D



Katjan meikin kimaltelevana yksityiskohtana toimivat näyttävät timanttikulmakarvat. Ne olin tehnyt jo etukäteen, alunperin Gloria Blog Awards -gaalaan itselleni. Niin hienot niistä tuli, että pitihän ne tietenkin myös kuvata kunnolla!!!

Kimallekulmakarvat ennen muotoon leikkaamista.
Kulmakarvaresepti on varsin yksinkertainen! Tarvitset pohjaksi ihonväristä musliinikangasta. Se on parempaa kuin perustylli: reiät ovat tiheämmässä, joten liimaa ei mene hukkaan, ja glitteri pysyy paremmin kiinni kankaassa. Kivoin struktuuri tulee eri sävyisistä ja muotoisista kimalteista + timanteista. Liimana käytin lateksitonta Duo-ripsiliimaa oman lateksiyliherkkyyteni takia (saan vesikelloja ihooni!). Kulmakarvojen muodosa tein Elisabeth Taylor'maisen muhkean, ja melko jyrkän. I like, ja toimi myös hyvänä kontrastina Katjan suloisilla kasvoilla


Aikamoinen kuvauspäivä meillä oli, mutta täytyy sanoa, että upeita kuvia saatiin aikaiseksi! Täältä löytyy "The Look of Love" -kokoelman virallinen sivu.
Seuraava Beauty Teamin toteuttama kauneuskokoelma on luvassa viimeistään alkukevääksi…!

 KIMALTAVAA JA RAKKAUDENTÄYTEISTÄ JUHLAKAUTTA!


Mariela
~ Buzy Bee in Beauty ~ 

2 kommenttia:

Kommentit ovat erittäin tervetulleita, mutta epäasiallisuudet deletoidaan surutta & samantien! :)