sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Millainen on täydellinen tukkataikuri?

Täällä naputellaan Tukkaraamatun tekstejä niin, että kone sauhuaa…! Hair Bible -kirjan kuvaukset ovat melkolailla pulkassa, ja nyt on itse kirjailun ja taittamisen aika. Olen kasaillut tekstejä pitkin matkaa projektin edetessä, mutta loppuvuoden tehtävänäni on saada ne jäsenneltyä ja yhdistettyä kuvamateriaaliin.
Rakastan kirjoittamista, enkä malta odottaa, että pääsette lukemaan ajatuksiani hiustenlaitosta.

Verkkarit & villasukat on tämän kauneuskirjailijan univormu.






































Nyt itseasiassa pyydänkin teidän apuanne! Kertokaa mitä haluaisitte kirjani sivuilta lukea, ja minkälaisista vinkeistä ja kuvista olisi eniten apua erilaisten hiuskriisien ratkaisemisessa? Tullaan nimittäin vielä kuvaamaan jonkun verran tammikuussa, ja tekstit ovat edelleen muokattavassa muodossa. Kirjan runko on kasassa, mutta jos teiltä tulee joku mieletön idea-aihio, survon sen kyllä taatusti mukaan!

Huhuu! Hullun (kampaajan) kiilto silmissä Hair Bible -kuvauksissa viime kesänä.






































Hair Bible'a voisi kutsua "luottokampaajaksi omassa kirjahyllyssä". Millainen oma luottokampaajasi on? Minkälaisia neuvoja häneltä saa ja miksi hänen tuoliinsa on niin ihana istua? Jos sinulla ei vielä ole omaa luottokampaajaa, kerro millainen mielestäsi olisi täydellinen tukkataikuri?
Olen myös itse monen naisen luottokampaaja, ja luulen tietäväni, mikä juuri minusta tekee tärkeän tuolle porukalle. Haluan, että Hair Bible'sta löytyy vastauksia mahdollisimman monenlaisiin hiushätähuutoihin, joten tässä kohtaa te voitte antaa äänenne kuulua!

Kerro ajatuksiasi meistä kampaajista, hiusvinkkitoiveistasi, jne. 
Voit kommentoida suoraan tähän postaukseen, 
tai lähettämällä meiliä:
info(a)marielasarkima.com

Lumisen rauhaisaa sunnuntaita kaikille, odottelen innolla postia!

Mariela
~ Buzy Bee in Beauty ~ 

4 kommenttia:

  1. Joidenkin ns. peruskampausten ratakiskosta väännetyt ohje(et) olisi ainakin itselleni kovin hyödyllisiä. Tai vinkit, kuinka lähteä opettelemaan erilaisten peruskampausten tekoa. Esimerkiksi erilaiset letit ovat minulle aivan hepreaa, mutta silti mielestäni yksinkertainen ranskanletti on yksi kauneimmista kampauksista. Harmi vain, että olen niin käsittämättömän huono hiustenlaittaja, etten osaa edes lähteä opettelemaan ranskanletin tekemistä, kun en tiedä, mistä pitäisi aloittaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuultu, ja kirjattu ylös. Kiitos! :)

      Poista
    2. Heips, Lehdissä on paljon esillä pitkien hiusten kampauksia mutta puolipitkä suora polkkatukkakin vois välillä olla kiva laittaa erilailla. Samoin jotkut ihmiset luulevat,, että muotoilutuotteet, vieläpä ne kampaamojen tuotteetkin kuluttavat hiusta. Itse en siihen usko. Kirjassa voisi olla myös erilaisille kasvomalleille sopivia hiusmalleja. Samoin mitkä hiusvärit sopivat millekin ihon sävylle. Suomessa näkee valitettavan usein mustaa ja räikeää oranssia hiuksissa naisilla....se jos mikä on värikypärä. ;)

      Poista
    3. Heippa Anne! Toiveesi tulevat toteutumaan. Kaikki nuo löytyvät jo käsiksestä! ;)

      Poista

Kommentit ovat erittäin tervetulleita, mutta epäasiallisuudet deletoidaan surutta & samantien! :)