keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Kynsikimara syksy/talvi 2013


Uusin innostuksen kohteeni ja harrastukseni kauneuden parissa on kynnet. Olen aina tykännyt tehdä erilaisia lakkauksia, ja omistankin kymmeniä kynsilakkasävyjä. Toki suurin osa niistä kuuluu meikkipakin varustukseen, mutta kotoakin löytyy ihan hyvä arsenaali! Hiukseni ovat vahvat, mutta kynnet on aina olleet ihan hanurista… Mikään lakka ei pysy, ja pari kertaa vuodessa kynnet menevät niin huonoon kuntoon, että ne repeilevät ja ratkeilevat kipupisteeseen saakka. Olen aikanaan kokeillut rakennekynsiä, mutta ne ovat tuntuneet jotenkin muovisilta. Pidin pitkään ohuita kangaskynsiä, mutta kiinnitysaineen kemikaalit saivat sitten taas kynsinauhat kuivumaan korpuiksi.
Kurjinta aikaa elin kynsien kannalta, kun työskentelin viikoittain kampaamossa. Rakastan hiusten pesemistä ja pitkien päänahan hierontojen tekemistä, muta veden kanssa lotraaminen pehmensi kynsiäni entisestään! Tuolloin rakennekynnet pelastivat, mutta nyt kun en enää tee aktiivisesti liiketyötä kampaamissa, ne tuntuvat turhilta.

Nilla ja Krista kynnet pystyssä Beauty Brunchilla 26.10.


Viime keväänä päätin kokeilla geelilakkausta. Olin kuullut aiheesta paljon hyvää mm. Anne Kukkohovilta ja Pupulandian Jenniltä, joilla molemmilla on Bio Sculpture -lakkaukset. Päädyin lopulta kuitenkin Nilla Backmanin käsittelyyn styisti Sofia Oksasen suosituksesta. Nillan kynsisalonki sijaitsee parin korttelin pääässä kotiovelta ja työhuoneelta, joten matka ei ainakaan ole pitkä! :) Nilla huolehtii myös Krista Siegfridsin kynsistä. Krista on kyllä ehdottomasti tämän hetken kynsi-ikoni ja monet kopioivat hänen Ding Dong -taidekynsiään kotona. Hyvä niin, kynnet on kiva tapa piristää arkea.
Yleensä Nilla laittaa kynsiini yhden kerroksen vaalean roosan sävyistä geelilakkaa + vahvistajaa. Kynsien kärkiin saatetaan hassutella jotain, mm. tänään tehtiin neonkeltainen, kolmiomainen French Manicure.

Neonkeltainen geelilakka loimottaa uv-uunissa.


Luonnollisen sävyinen pohjalakkaus kynsissä tekee ihmeitä! Kynnet näyttävät siisteiltä ja ovat tietenkin vahvemmat kuin luonnonkynnet. Käyn uusimassa lakkauksen n. kuukauden välein. Vanha lakkaus joko liotetaan tai hiotaan pois, ja tilalle tehdään uusi. Itseasiassa tänään totesin, että olisin hyvin voinut pitää edellistä lakkausta pidempään, mutta olin jo kyllästynyt viime kerralla tehtyyn Holiday Bling -kimallekärkeen, ja himoitsin neonkeltaista. Se taitaa muuten olla yksi niistä ainoista lakkasävyistä, joita en omista! :)
Olen lähettänyt Nillan nude-lakkaukseen myös artisteja ja malleja, joiden kynsien olen halunnut olevan tip-top-kunnossa kuvauksissa. Tämä ei muuten sitten ole mikään sponssattu postaus, maksan Nillalle ihan täyden hinnan kynsistäni! Haluan ehdottomasti rohkaista niitä kaikkia heikkokyntisiä, jotka toivoisivat voivansa pitää käsiään ylpeinä esillä. Geelilakkauksella pystyy tekemään hurjan hienoa taidetta, tai sitten vaan ihan iisejä freesauksia. Itse kallistun yleensä jälkimmäiseen, ja taiteilen omat mielentilan mukaan vaihtuvat manikyyrini kynsilakoilla! :D

Tässäpä kavalkadi syksyn 2013 lakkauksistani: 
(Nillan geelauksia & omia taideteoksiani.)

Neon Yellow Frenchie by Nilla.
Väreinä Ciatén Mojito ja Yellow Taxi. Kärjissä Lumenen juhlakauden kultahiekkalakka + jotain kimallusta.
Joulublingiä by Nilla.
Viime lauantai kasari-inspiraatiota.
Laitettiin jouluvalot partsille kekellä lokakuun sateita, siitä inspi näihin lilan sävyisin kynsiin.
Ihana puhtaan roosa sävy. Ja nyt en tietenkään muista mikä, tarkistan later! 
Höyhenlakkaus, alla Kure Bazarin sävy Caicos.
Ted Bakerin kesäkengistä väri-inspistä. Nimettömässä lintuhäkkisiirtokuva.
Ibiza-lomakynnet by Nilla.
Puuhasin alkusyksyllä Helsinki Fashion Weekend-tapahtumassa Maybellinen tiimissä, Inspis "työasusta"! :)

Mariela
~ Buzy Bee in Beauty ~ 

2 kommenttia:

Kommentit ovat erittäin tervetulleita, mutta epäasiallisuudet deletoidaan surutta & samantien! :)