torstai 5. joulukuuta 2013

Linjoilla ollaan!


Back In Blogging Business, ihanaa kirjoittaa taas pitkästä aikaa kauneusblogia!!! 
Kuluneen vuoden aikana olen kyllä kirjoittanut, mutta enimmäkseen epätoivoisesta elämämäntaparemontista… Puhun siis Laihisraivarit-blogistani, joka on ollut jo kuutisen viikkoa, nooooh, sanotaanko nyt sitten vaikka, että luovalla tauolla. Olen myös kirjoittanut kirjaa! Hair Bible on seuraavan opukseni nimi, ja se pamahtaa kauppoihin ensi keväänä. Tuo projekti on pitänyt kiireisenä viime keväästä lähtien. Toukokuussa nimittäin täräytettiin homma käyntiin järjestämällä mallienhakutilaisuus Helsingissä. Koekuvattavana käyneistä 191 naisesta kirjan sivuille valikoitui n. 60 mallia. Koko heinä-elokuu kuvattiin muodonmuutoskuvia, joiden malleina toimivat nämä castingin kautta löytyneet ihan tavalliset, eri ikäiset tytöt ja naiset. Noiden "Make Over" -kuvien lisäksi ollaan kuvattu erilaisia inspiraatio- ja muotikuvia, joten Hair Bible tulee olemaan täynnä mielenkiintoista nähtävää. Ja tottakai myös luettavaa! Seuraavana vuorossa onkin itse tekstien kasaaminen ja viimeisteleminen kustannustoimittajan kanssa sekä kirjan taittotyö.


Aisaparinani tässä kirjaprojektissa toimii rakas aviomieheni, Oskari, jonka kanssa pakerrettiin yhdessä myös Make Up Bible! Hair Bible'n myötä meidän kahden tiimityöskentely on tiivistynyt entisestään, nimittäin taittotyön ja ulkoasun suunnittelun lisäksi Ode on kuvannut kaikki kirjan sivuilla nähtävät muodonmuutoskuvat sekä läjän hienoja muotikuvia! Tähän kohtaan sanon jälleen kerran, että on ihan mahtavaa tehdä töitä yhdessä! Saan nimittäin jatkuvasti kyselyitä yhteistyön sujuvuudesta, kun kyseessä on kuitenkin KAUNEUSkirja, jota teen yhdessä avioMIEHEN kanssa. No, kauneuskyselyt Ode on itsekin kuitannut sillä, että sama se onko kyse "tyttöjen, vai poikien jutuista", kunhan saa tehdä tyylikästä ja kaunista jälkeä. Ja avioparina työskentelystä ollaan molemmat sitä mieltä, että jee! Meillä on yhteinen La la land -työhuone Helsingin Punavuoressa, ja kyllä se vaan tuntuu tosi etuoikeutetulta, että saa tehdä töitä sen rakkaimman ja tärkeimmän ihmisen kanssa.  Oskarin käsialaa on myös uuden nettisaittini visuaalisuus, luotto tähän kaveriin on kova! ;) 






















Huomenna vietetään MarielaSarkimaBeauty.com -saitin 
JUHLA-AVAJAISIA!!! 
Tervetuloa seuraamaan 
KAIKKEA KAUNEUDESTA JA VÄHÄN SEN VIERESTÄ.

Huomenna mm. paljastuu ketkä upeat, nuoremmat kollegani kuuluvat uuteen MS BEAUTY TEAMiin. Esittelemme Kauneustiimini kanssa myös ensimmäisen yhteisen "The Look of Love" -KAUNEUSKOKOELMAN. Jatkan ihan liian pitkän tauon jälkeen KAUNEUSBLOGIN pitämistä, siitä olen ehkäpä jopa eniten innoissani…!  Pääsette siis kurkistamaan mm. muotikuvausten ja -näytösten kulisseihin sekä bongaamaan omia + Kauneustiimiläisteni vinkkejä meikeistä, hiuksista ja ihonhoidosta! Blogi löytyy toistaiseksi täältä Bloggerista, mutta suosittelen lämpimästi kurvaamaan saitin kautta. Sieltä nimittäin löytyy VIDEOITA, lisämatskua MAKE UP- ja HAIR BIBLE-kirjoista + paljon ja kaikkea kauneudesta, ja tietty vähän sen vierestä! ;)
Huomenna käynnistyy myös KILPAILU, jossa on yllättävä väriteema… Kuka arvaa, mikä väri mahtaa olla kyseessä…?! ;)


MarielaSarkimaBeauty.com -saitti tulee olemaan hyvin aktiivinen kauneus- ja toki muidenkin mielenkiintoisten ajan ilmiöiden esillenostaja. Mm. tämä kauneusblogi päivittyy joka päivä, ja saitin etusivulle nousee jatkuvasti uutta kerrottavaa. Ensi vuoden puolella sisältö kasvaa uusilla osioilla, niistä lisäinfoa alkuvuodesta!

Je vous présente, l'univers de Mariela Sarkima Beauty:

NETTISAITTI
FACEBOOK
YOUTUBE
PINTEREST
INSTAGRAM

Täällä ja saitilla nähdään! :)

Mariela
~ Buzy Bee in Beauty ~ 

1 kommentti:

Kommentit ovat erittäin tervetulleita, mutta epäasiallisuudet deletoidaan surutta & samantien! :)