maanantai 9. joulukuuta 2013

He ovat täällä tänään: MS BEAUTY TEAM


Pitkään tätäkin hauduttelin, nimittäin oman kauneustiimin kasaamista. Näiden kirjaprojektieni tiimellyksessä olen joutunut useampaankin otteeseen toteamaan, että aika, eivätkä omat kädet todellakaan aina riitä. Niinpä olenkin tämän vuoden aikana salakavalasti seurannut entisten oppilaitteni, + vasta uraansa aloittelevien, tai jo hetken aikaa muodin ja kauneuden parissa ahertaneiden nuorempien kollegoitteni edesottamuksia. Niin, olen suorastaan vakoillut heitä sillä taka-ajatuksella, että haluan rohkaista uusia ja innokkaita, mutta ennenkaikkea lahjakkaita tulevia kauneusguruja puskemaan eteenpäin. Ja mikä voisikaan olla parempi tapa puhaltaa tuulta tovereiden purjeisiin kuin perustaa oma Beauty Team, jonka kanssa voi jakaa kauneuskeikkoja, mutta joihin voi myös luottaa 100%, kun tarvitaan osaavia käsiä ja hyviä tyyppejä toteuttamaan mitä moninaisimpia projekteja! :D

Tässä he siis ovat, viisi ensimmäitä "tipusta" Mama Marielan hautomosta:


Lara Annala on valmistuut vetämästäni meikkaaja-maskeeraajaryhmästä melkein 10 vuotta sitten! Jo ensimetreillä tämä sisukas neito näytti kyntensä, ja päätyikin uransa alkumetreillä assarikseni. Larassa oli paljon samaa kuin nuoressa M. Sarkimassa, joten rohkaisin Lapualaisneitoa opiskelemaan kampaajaksi mahdollisimman pian. Ja niinhän siinä kävi, että kampaajakoulussa joku muukin huomasi Larassa hyvän combon tarmoa ja estetiikantajua, ja sieltäpä passittivat tytön Hollantiin saakka! Sinne meni hyvä assari moneksi vuodeksi! ;) Puukenkämaassa Lara kasvatti osaamistaan opiskelemalla ja kouluttamalla myös itse kuuluisassa B Academy'ssa. Muutama vuosi sitten Lara palasi Suomeen, tähän liittyy tietysti mies! :D Vaan eipä jäänyt Helsinkiin tälläkään kertaa L. Annala, vaan suuntasi kotiseudulleen päin, ja perusti Lara's Hair & Beauty -salongin Seinäjoen keskustaan. Onneksi Lara jatkoi kouluttajanuraansa KC Teamissa, joka pitää päämajaansa täällä pääkaupunkiseudulla. Pääsee sentään välillä nauttimaan tämän ihanan naisen seurasta!
Lara's Hair & Beauty


Oona Tarvajärveen tutustuminen on täysin pikkuveljeni ansiota! Veljeni on keittiömestari, ja Oona toimi hänen kanssaan samassa ravintolassa tarjoilijana meikkaajaksi opiskellessaan. Noihin samoihin aikoihin, eli v. 2010 aloittelimme Make Up Bible -meikkikirjan kuvauksia, ja purnasin veljelle useasti, kuinka paljon helpompaa olisi, jos olisi ns. luottokädet, jotka auttaisivat kuvausmeikeissä aina tarvittaessa. Ja kuinka ollakaan Oona oli maininnut veljelle tarvitsevansa työharjoittelutunteja kauneuspuolelta, jotta saa opintonsa suoritettua… Loppu onkin historiaa! :)
Oonassa ehkä parasta on se, että jo alusta asti huomasin kuinka tämän leidin hoksottimet toimivan poikkeuksellisen hyvin. Asiakaspalvelutyöstä on selkeästi ollut hyötyä! Sen lisäksi, että Oona osaa tehdä superkauniita, ja asiakkaansa näköisiä meikkejä, kaikki nauttivat Oonan seurasta, iästä ja sukupuolesta riippumatta! Tuotan usein aikataulullisesti tai muuten vaan vaativia kauneustapahtumia ja kuvausprojekteja. On helpottavaa tietää, että voin jättää varautuneenkin asiakkaan, tai yhtälailla vaikkapa tempperamenttisen teatteridiivan Oonan käsiin. Kaikki sujuu aina kuin rasvattu, ja meikkihuoneen tunnelma muuttuu rennon letkeäksi heti ensikohtaamisesta alkaen.


Katriina Iivonen opiskeli Maker Academy -meikkikoulun ryhmässä, jolle opetin kauneus- ja kuvausmeikkausta. Muistan kiinnittäneeni tähän rauhalliseen meikkaajaopiskelijaan huomiota heti. Katriinan kädenjälki oli alusta alkaen hyvin kaunista ja jollain tapaa hypnotisoivaa. Olen ollut itse alalla kohta 15 vuotta, ja iloitsen aina, kun voin katsella kuinka joku taituroi rauhallisin ja seesteisin elkein meikkitaidetta kasvoille. Juuri tältä tuntui Katriinan työskentelyä seuratessa, ja tuntuu edelleen! Katriina on toiminut ennen uranvaihtoa lasten parissa, ja tämä näkyy pitkänä pinnanana ja riittävänä rauhallisuutena. Olisikin ihana saada Katriina paikalle kaikille omille meikkikeikoille tuomaan tyyneyttä joskus varsin hektiseen takahuoneeseen! :)
Katriina Iivonen Makeup & Hair



Anne Flink valmistui meikkaajaksi samasta ryhmästä Katriinan kanssa. Annessa huokui heti meikkaajakurssin alkumetreiltä saakka tinkimättömyys ja kylmäpäisyys tiukoissakin tilanteissa. Annesta myös näki, että hänellä on vahva visio muodista, ennenkaikkea edelläkäyvästä kauneudesta. Anne on toiminut jo usean vuoden kampaajana + opiskellut stailipuolen juttuja Lontoossa. Nuo taidot yhdistettynä pettämättömään värisilmään ja trendihaistelijan luonteeseen antavat hyvän suunnan muodin ja kauneuden moniosaajan uralle. Uskon, että Anne lyö itsensä nopeasti urallaan läpi, ja päätyy tekemään mielenkiintoisia juttuja niin kotimaassa kuin muuallakin.
Anneflink.com



Hanna Mäkinen kiinnitti huomioni, kun toimin Suomen Huippumalli haussa -ohjelman tehtäväkoordinaattorina pari vuotta sitten. Hanna oli mukana assarina TV-sarjan hiustiimissä, ja reipasotteinen kampaajanalku jäi kiireisten kuvauspäivien tiimellyksestä mieleen. Kun aloin kasaamaan kampaajatiimiä Hair Bible -kirjani kuvauksia varten, otin heti yhteyttä Hannaan. Emme oikeastaan tunteneet toisiamme lainkaan, mutta täytyy sanoa, että viime kesän intensiivisen kuvausjakson aikana Hannasta on tullut todellinen tuki ja turva. Mikään ei ole niin ihanaa kuin se, että voi luottaa! Uskallan antaa Hannan toteuttaa omia visioitani, ja tiedän, että hän heittää niihin vielä oman hyvän mausteseoksensa sekaan. Luotan Hannaan niin täysin, että hän hoitaa nykyään myös omat hiukseni. Tunnustan, olen ollut tähän syksyyn saakka pahimman sortin suutarin lapsi. Vaan enpä ole enää. Niin hienoja värejä on Hanna loihtinut, etten enää tohdi keitellä omia koekeitoksiani kylppärissä…! ;) Hanna  on myös ahkera hiuskisaaja + toimii kanssani Remington Style Team -hiustiimissä.
H-Style, Hanna's Hair & Makeup


Myöhemmin tänään pääsette tutustumaan Beauty Teamin 
ensimmäiseen omaan kauneuskokoelmaan, 
joka kantaa nimeä The Look of Love.

Mariela
~ Buzy Bee in Beauty ~ 











2 kommenttia:

Kommentit ovat erittäin tervetulleita, mutta epäasiallisuudet deletoidaan surutta & samantien! :)