sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Hair Bible on pian täällä!


Tasan neljän viikon kuluttua se tapahtuu: Hair Bible ilmestyy maanantaina 31.3.!!! Odotan itse todella innolla pian alkavaa hiuskevättä. Kihelmöivän jännittävää… Olen tulostanut ja laittanut kansioon kirjan kaikki sivut, jotta olen voinut esitellä "vauvaani" jo etukäteen toimittajille ja yhteistyökumppaneille. Vastaanotto on ollut todella positiivinen. Eniten kuitenkin odotan kaikkien niiden naisten reaktiota, jotka ovat kiinostuneita aiheesta, ja kaivanneet inspiraatiota ja hyviä esimerkkejä hiustenlaittoon. Toivon, että Tukkaraamatusta on iloa ja apua mahdollisimman monille!


Olen sitä miletä, että esimerkkikuvilla on valtava voima. Senpä takia kirjani sivuilla poseeraa peräti 84 naista, joista ainoastaan kourallinen, alle 10, on ammattimalleja! Toteutimme tiimini kanssa eri ikäisille tytöille ja naisille yli 60 erilaista väri- ja leikkausmuodonmuutosta sekä testailimme erilaisia kampauksia ja hiustenmuotoilutekniikoita. Uskon, että muodonmuutosten näkeminen inspiroi ja rohkaisee naisia kokeilemaan omiin hiuksiin jotain uutta. Ja ainahan muodonmuutoksen ei tarvise olla radikaali. Pienillä värin tuunauksilla tai kasvonmuodon oikealla tavalla esiin tuovalla hiusmallilla saa ihmeitä aikaan! :)


Kirjassa on muodonmuutosten lisäksi paljon kauniita hiusmuotikuvia, jotka taatusti piristävät ja inspiroivat! Sivuilla on yhteensä 483 Oskarin (my dear husband) ja Mikkojen Puttonen, Rasila ja Harma kuvaamaa kuvaa.


Olen tehnyt Hair Bibleen myös erilaisia testejä, jotka viitoittavat oikeaan suuntaan esimerkiksi uuden hiusmallin suunnittelussa. "Opi puhumaan kampaajaa"-sanasto varmasti kiinnostaa monia, jotka eivät kenties ole uskaltaneet tai kehdanneet kysyä omalta hiustaiteilijaltaan mitä tarkoittaa latvojen rikkominen, tai mitä eroa on kestovärillä ja sävytyksellä… :)



Kaikenkaikkiaan kirjassa on 216 sivua PAINAVAA ja varsin ke-vyt-tä asiaa hiuksista. 

31.3. alkaen Hair Bible'a saa Sokoksista ja Emotioneista, 
 14.4. eteenpäin myös muista tavarataloista ja kirjamyyntipisteistä ympäri Suomen. 

Kierrän kirjan ja Beauty Teamini kanssa koko kevään
 kertomassa hiusilosanomaa ympäri maata, 
joten toivottavasti nähdään pian tukanlaiton merkeissä. 
Kerron lähemmin missä olen milloinkin!


Tuulitukka hulmuten kohti alkavaa viikkoa, eiks je! ;)


Mariela

~ Buzzzy Bee in Beauty ~ 




1 kommentti:

  1. Hei....jotenkin odotin niin paljon tältä kirjalta. En huomannut leikkaus / laitto / hoito vinkkejä meille joilla OIKEASTI ohuet hiukset. Kirjan kuvassa jossa määriteltiin ponnari kuvalla havainnollistaen ohutta, normia ja paksua hiusta sai itseni mietteliääksi....omasta mielestäni ohutta hiusta kuvaava ei aivan oikeasti tainut kuitenkaan olla ohut. Olen huomannut, että sana ohut on useimmiten vaikeasti määriteltävissä. Monet kokevat itsellään olevan laadultaan sekä määrällisesti ohuet hiukset....kunnes kohtaavat oikeasti ohut hiuksisen. Odotin tosiaan ongelma hiusten käsittyä enemmän. Kiitos kuitenkin kirjasta, kivahan sitä lukea on.

    VastaaPoista

Kommentit ovat erittäin tervetulleita, mutta epäasiallisuudet deletoidaan surutta & samantien! :)