maanantai 3. helmikuuta 2014

Krista Siegfrids Hair Bible'n viimeisen kuvan tähtenä


Nonni, nysse oli siinä. Nimittäin Hair Bible -kuvausrupeama!!! Ensimmäinen kuva napattiin noin vuosi sitten, ja muutama tunti sitten heiteltiin yläfemmoja 26 kuvauspäivän ja lähes 13 000 kuvatun ruudun jälkeen. Aikamoista! :D Olo on kaikkensa antanut, mutta ah, niin onnellinen. Viimeisen kuvan mallina toimi Suomen Virallinen Vichypullo: Krista Siegfrids. 



Taituroitiin Anne Flinkin kanssa Kristan tukasta ihan mieletön afropöherö. Täpäkkä kihara syntyi 101 hengettömän pinnin, Cutrinin Multi Spray -kampausnesteen ja Remingtonin Silk-muotoiluraudan avulla. Yllättävää kyllä tukka-askarteluun ei kulunut tuntikaupalla aikaa. Annen näppärät sormet on pyöritelleet pikkukiharoita pari kertaa aiemminkin, joten kiharapohjan tekeminen jäi suurimmalta osin hälle, ja minä keskityin meikkiin!






Lopputulos on ehdottomasti yksi makeimmista kampauksista, jota olen hetkeen ollut väkertämässä. Muhkeaa hiuspehkoa kuvauksissa muotoon möyhiessäni päätin, että pakko kokeilla myös itselle! Tai siis en kyllä millään jaksa omin voimin nyhertää, että katsotaan josko Anne tulisi taas avuksi…!








Video afrokiharatekniikan toteutuksesta coming up, kunhan saadaan kirja kauppoihin, ja sitä ennen painoon!!! Enää viikko…! :D



Voimia alkaneeseen viikkoon!!!


Mariela

~ Buzzzy Bee in Beauty ~ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat erittäin tervetulleita, mutta epäasiallisuudet deletoidaan surutta & samantien! :)