perjantai 4. huhtikuuta 2014

We Love Hair Bible


Vielä tämän ja huomisen päivän ajan juhlitaan Tukkaraamatun lanseerausta Helsingin Sokoksella! Kirja ilmestyi hyllyihin maanantaina, ja siitä asti ollaan pyöritetty We Love Hair Bible -tapahtumaa. Ääni alkaa olla jo vähän maassa monen päivän tukkahöpinöiden jäljiltä, mutta VIELÄ JAKSAA!!! :D Huomenna lanseerausviikko huipentuu Klaus K:ssa järjestettävään Hair Bible -kauneusbrunssiin ja kirjan VIP-julkkaribileisiin. Aikamoinen viikko...!

Ollaan toistaiseksi pöhisty ainoastaan täällä Helsingissä, mutta ei hätää… Toukokuussa nimittäin käynnistyy kolmen viikon mittainen kiertue, jonka aikana kierretään Hanna Mäkisen kanssa ympäri kyliä hiusilosanomaa levittämässä. Kerron lisää tuosta kevätkiertueesta, kunhan tästä viikosta on selvitty!



Kaikki jotka liikutte Helsingin keskustassa tänään ja huomenna, tulkaahan tutustumaan kirjaan ja moikkaamaan meitä. Olen itse paikalla tänään klo 13.30 asti, jonka jälkeen jätän Hair Bible -tapahtuman pyörittämisen ihanan tiimini haltuun. Huomisessa on meinaan vielä jonkun verran järjesteltävää… Ja tärkein kysymys tietysti on: Miten mä laitan mun tukan???!!! :D

Aurinkoa alkavaan viikonloppuun! 


Mariela

~ Buzzzy Bee in Beauty ~ 



1 kommentti:

  1. ihanat noi kukkaset mekot. tosi Ted Baker maisia :)

    http://bettinaw.blogspot.com

    VastaaPoista

Kommentit ovat erittäin tervetulleita, mutta epäasiallisuudet deletoidaan surutta & samantien! :)